Нова байка Путіна - щоб звільнити місце для іншого Вовки: Пєсков відреагував на тролінг українців про винос з мавзолею тіла "творця України" Леніна

Про це заявив речник президента РФ Дмітрій Пєсков, - повідомляє "Еспресо.Захід".

Він сказав журналістам, що влада не планує виносити мумію Леніна з мавзолею на Красній площі, і пояснив, що нібито зараз "інший порядок денний" та у Росії "інші питання та проблеми". "Ні, таких планів немає. Цього питання немає на порядку денному, зараз інший порядок денний, який рясніє іншими питаннями та проблемами".

Нагадаємо, що президент Росії Владімір Путін під час своєї традиційної щорічної пресконференції у четвер, 23 грудня, заявив, що "Лєнін створив Україну".

У відповідь українці в соціальних мережах висміяли твердження російського очільника. Зокрема, Віталій Чепінога написав:

"Путін: Україну створив Ленін...

Ви там, б…дь, якось договоріться. То, б…дь, австрійський генштаб, то Ленін, то Пілсудський з Кіссинджером, то ше якийсь х… з бугра... У вас кожного дня нова версія, а нам дітей вчить...".

А журналіст Дмитро Шурхало подав свою версію відомої картини "Ходоки у Лєніна": "Популярний конспірологічний сюжет: завербовані графом Потоцьким кобзарі переслідують Леніна, щоб переконати його "створити Україну")))".

Натомість більшість користувачів Facebook масово перепощують вимогу віддати мумію Лєніна як засновника України з Москви до Києва.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...