Нова "бавовна": Дрони атакували пункт управління окупантів під Новою Каховкою - знищено станцію зв'язку

Рано-вранці 5 липня українські військові завдали удару російським окупантам у районі тимчасово окупованої Нової Каховки Херсонської області. Метою атаки шести ударних дронів став пункт управління 66 бригади управління ЗС РФ, передають Патріоти України.

Удар виявився результативним: знищено станцію тропосферного зв'язку та електроживильну станцію, є поранені серед загарбників. Подробиці та фото були опубліковані в Telegram-каналі "Досье Шпиона".

Удар по пункту управління в/ч 41600 зі Ставрополя, відомоъ як 66 бригада управління, розташованого на околицях Нової Каховки, за даними каналу, було завдано близько 4 години ранку 5 липня.

"Удару було завдано з використанням 6 ударних БПЛА невстановленого типу. Внаслідок удару було знищено станцію тропосферного зв'язку (ймовірно Р-412) та електроживильну станцію (ймовірно Е-351бр). Серед особового складу: 2 – 300", – зазначено в повідомленні.

Автор каналу також опублікував фото із наслідками удару.

"Наша країна вживає всіх можливих заходів": У Білорусі знову намагаються залякати Україну ядерною зброєю

понеділок, 8 липень 2024, 16:22

У Білорусі почали лякати Захід та Україну ядерною зброєю. Там заявляють, що в регіоні зростає “напруженість” через “угруповання НАТО на кордоні”. Про це сказали в Міноборони Білорусі. Там заявляють, що чисельність НАТО на кордоні з Білоруссю начебто ст...

"У якийсь момент": ВМС розказали, що Росія зробила із захопленими в Криму кораблями

понеділок, 8 липень 2024, 15:57

Росіяни розграбували усі українські кораблі, захоплені під час незаконної анексії Криму. Про це повідомив речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук в інтерв'ю "Суспільне Крим", передають Патріоти України. За його словами, періодично у росіян м...