Нова "бавовна": У навчальній частині в Росії спалахнули намети мобілізованих (відео)

У навчальній частині в Нижній Павлівці, що в Оренбурзькій області РФ, згорів наметовий табір мобілізованих. Пожежа спалахнула під ранок 9 січня, передають Патріоти України.

Як пишуть місцеві Телеграм-канали з посиланням на слова одного з мобілізованих, пожежна машина, яка чергувала в частині, нібито виявилася без тиску, тож військовим довелося чекати на міських рятувальників. Ймовірними винуватцями пожежі мобілізований назвав п'яних офіцерів.

Постраждали, зокрема, намети мобілізованих із Самарської області. "Все згоріло на**й, он у черевиках вискочив, в шкарпетках на**й пацан. Поки друга приїхала, тут уже догоряє", — сказав очевидець пожежі. П'ять днів тому наметовий табір мобілізованих спалахнув у Черемхах Омської області. Причиною пожежі називають іскру від печі.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...