Нова "Буча": Окупанти вчиняють звірства на Херсонщині - людей кидають у підвали, за "криве слово" можуть убити

Російські окупанти вчиняють звірства проти мешканців тимчасово окупованих населених пунктів Херсонської області. Загарбники грабують людей і можуть розстріляти, якщо хтось просто вийшов на вулицю, передають Патріоти України.

При цьому в обласному центрі війська РФ створили "концтабір" на базі херсонського СІЗО. Про це в ефірі "24 каналу" розповів херсонський активіст Володимир Молчанов.

За його словами, на даний момент відомо як мінімум про 500 полонених, яких загарбники утримують у херсонському слідчому ізоляторі. Також полонені залишаються в адміністративних будівлях. Таких людей війська РФ використовують як живий щит.

"У Херсоні 500 осіб або невідомо де перебувають, або сидять у херсонському СІЗО, де окупанти створили концтабір для затриманих. Ще невідомо, скільки полонених перебувають в адміністративних будівлях", – каже активіст.

Крім того, у прифронтових селах російські загарбники чинять звірства і можуть убити людину просто за те, що вона вийшла на вулицю. Активіст підкреслив, що багато вбивств росіяни скоюють з метою пограбування.

"У прифронтових селах намагаються тримати людей у підвалах. Побачивши когось на вулиці, вони можуть просто вбити. Дуже часто з метою пограбування. Там немає постачання продовольства. При цьому в процесі пограбування за не такий погляд чи за "криве слово" проти них вони можуть просто вбити. У прифронтових селах відбувається "Буча", починаючи від Олександрівки і закінчуючи Осокорівкою, Золотою Балкою. Там, де рашисти стоять у ближньому тилу, вони грабують людей", – розповів активіст.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...