Нова Чорнобаївка: Військовий експерт дав прогноз щодо дій окупантів на Зміїному острові

Російські окупанти намагатимуться прорватися до острова Зміїний у Чорному морі, щоб "підживити свій гарнізон". Через те, що супротивник продовжує тримати гарнізон на Зміїному і наражає його на небезпеку, острів може перетворитися на нову Чорнобаївку, розповів військовий експерт Олег Жданов в інтерв'ю одному з YouTube-каналів, передають Патріоти України.

Співрозмовник зазначив, що зараз українська сторона вогневими засобами контролює підходи до Зміїного. "Ми з отриманням ракетного комплексу "Гарпун" остаточно взяли острів під свій вогневий контроль. Ми знищили буксир, який віз продовольство і боєприпаси, особовий склад на ротацію і техніку, установку "Тор"...", - зазначив експерт.

Жданов додав, що тепер ворожий гарнізон острова сидить води, їжі та боєприпасів. "...Росіяни намагатимуться туди прорватися, щоб підживити свій гарнізон. Але їхня завзятість - тримати там гарнізон і піддавати його ось такій небезпеці - може дійсно перетворити острів Зміїний на нову Чорнобаївку", - вважає експерт.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: