Нова фаза війни в Україні почалася: Арестович розповів, в яких містах буде найгарячіше

Російські окупанти почали новий наступ в Україні. У них є кілька завдань на Сході та Півдні нашої країни. Про це заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович в інтерв'ю Марку Фейгіну, передають Патріоти України.

"У них чотири завдання. Це Рубіжне, Попасне, Сєвєродонецьк, херсонський напрямок", - розповів він.Арестович прокоментував ситуацію в Кремінній, про захоплення якої оголосили загарбники. За словами радника глави ОП, насправді це не так, в місті йдуть вуличні бої.

"У Кремінній завдання відрізати Рубіжне, Попасне, Сєвєродонецьк від великої землі", - сказав Арестович. Друге завдання - напрямок від Ізюму в бік Маріуполя, Слов'янська, Барвінкового. За словами експерта, ворожі сили тут складають 25 тисяч окупантів.

Також йде наступ з фронту в районі Авдіївки. "На херсонському та харківському напрямках, навпаки, наші пішли вперед. Це рух на тактичному рівні, немає наступу, оперативного розмаху. Тому що в армії РФ традиційно слабка розвідка", - каже Арестович. Також він додав, що нарази йде "дуже серйозна артпідготовка" окупантів в районі Миколаєва.

Новий поворот: Коломойському повідомили про підозру в організації замовного вбивства

середа, 8 травень 2024, 9:59

Олігарху Ігорю Коломойському повідомили про підозру в організації замовного вбивства директора однієї з юридичних компаній. Дослівно: "За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора відомому бізнесмену, підозрюваному в легалізації майна, от...

Росія атакувала Україну 55 ракетами і 21 "Шахедом": Олещук розповів, скільки цілей знищила ППО

середа, 8 травень 2024, 9:47

Уночі 8 травня російські війська атакували Україну 55 ракетами різних типів та 21 ударний дроном, 59 ворожих повітряних цілей вдалося знищити. Пряма мова Олещука: "У ніч на 8 травня 2024 року російські окупанти завдали комбінованого удару ракетами різн...