Нова ідея уряду: Шмигаль анонсував спробу тотального тестування українців на коронавірус

Глава уряду розповів, що наразі проводиться робота над відповідним проектом.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив в останньому інтерв’ю, що Кабмін готує тотальне тестуваня на коронавірус, повідомляють Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

Для початку у Києві та в інших великих містах. Шмигаль розповів, що наразі проводиться робота над відповідним проектом. «Пріоритети - Київ і область, обласні центри і великі міста з населенням понад 100 тисяч осіб», - уточнив він.

Що стосується введення локдауну, Шмигаль зазначив, що в кінці року для бізнесу все-таки введуть обмеження попри те, що різдвяні свята приносять найбільше заробітку. Як повідомлялось раніше, у Словаччині визнали, що тотальне тестування населення на коронавірус не дало бажаного результату.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...