Нова Каховка, Чорнобаївка і Снігурівка: ЗСУ забезпечили окупантам "веселу вечірку" із "бавовною" (фото)

На окупованих територіях України продовжує лунати "бавовна" для російських загарбників. Вибухи чули у кількох населених пунктах. Про це пишуть місцеві ЗМІ, інформують Патріоти України.

За останній час пролунало декілька потужних вибухів у Херсонській та Миколаївській областях.

Де помітили нову "бавовну"

Увечері 5 вересня у Новій Каховці та Чорнобаївці Херсонської області місцеві жителі чули вибухи. Також повідомляють про декілька ракетних ударів у Херсонському районі.

Крім того, вибухи лунали у Снігурівці Миколаївської області. "Смажиться русня", – зазначили очевидці.

Також "бавовну" чули у Бериславському районі на Херсонщині. "Подейкують, що бавовна прилетіла по позиціях русні", – пишуть місцеві телеграм-канали.

Як ЗСУ звільняють Херсонщину

Вночі 5 вересня ЗСУ влучили в переправу, через яку росіяни перекидали свою техніку. Також воїни поцілили у склад БК в районі Томиної Балки, що в Херсонському районі.

Під Чорнобаївкою є влучання в скупчення техніки РЕБ та БК. У Каховському районі також влучання в скупчення техніки. Крім того, у районі Дар’ївки ЗСУ відпрацювали по позиціях окупантів. А в районі Таврійська "бавовна" прийшла просто на ворожу базу.

Також 5 вересня жителі Нової Каховки вкотре почули вибухи. За попередньою інформацією, на міст через ГЕС завітала "бавовна". Окупанти намагались застосувати ППО – про це свідчать білі сліди у небі. Проте, вочевидь, це не врятувало від "прильоту".

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...