Нова небезпека для України? Іран похвалився смертоносним дроном, який може піднятися на висоту 7 км

Іран створив новий безпілотник, який може безперервно літати 24 години та перевозити до 300 кг вантажу. Про це повідомляє іранське агенство Irna. За даними агенства, у дрон можна залити 450 л пального, передають Патріоти України.

Стверджується, що безпілотник може піднятися на висоту 7 тис. м, а його максимальна швидкість становить 210 км/годину. Дрон нібито оснащено системами для шпигування та електронної боротьби.

В Ірані також похвалилися, що безпілотник нібито може нести до 300 кг вантажів – це, зокрема, ручні гранати, бомби та інші боєприпаси.

Нагадаємо, що Росія атакує Україну дронами іранського виробництва. Також Іран надав Росії постійний потік зброї та боєприпасів, які використовуються для вбивства цивільних осіб в Україні.

Раніше британські ЗМІ опублікували контракт на поставку зброї, який може бути першим вагомим доказом того, що Іран продавав артилерійські та танкові снаряди, а також ракети різного розміру Росії.

Документ має 16 сторінок, датований 14 вересня 2022 року і містить різні найменування боєприпасів вартістю понад $1 млн.Іран створив новий безпілотник, який може безперервно літати 24 години та перевозити до 300 кг вантажу. Про це повідомляє іранське агенство Irna.

За даними агенства, у дрон можна залити 450 л пального. Стверджується, що безпілотник може піднятися на висоту 7 тис. м, а його максимальна швидкість становить 210 км/годину. Дрон нібито оснащено системами для шпигування та електронної боротьби.

В Ірані також похвалилися, що безпілотник нібито може нести до 300 кг вантажів – це, зокрема, ручні гранати, бомби та інші боєприпаси.

"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...

Скоро в Україні? Британці вперше випробувували лазерну зброю проти безпілотників

субота, 27 липень 2024, 20:30

Цей зразок лазерної зброх вже здійснив понад 40 тисяч тестових годин і знищив понад 400 цілей. Британська оборонна компанія Raytheon вперше в історії країни випробувала проти безпілотників лазерну зброю, інтегровану в бронемашину, передають Патріоти Ук...