Нова провокація окупантів: Росіяни заявили, нібито на кордоні з Україною засікли ДРГ (відео)

У Росії влаштували чергову провокацію – там заявляють, що на територію Брянської області, яка межує із Сумською та Чернігівською областями, нібито зайшла українська розвідувально-диверсійна група та було обстріляно прикордонне відділення на кордоні з Україною. Про це повідомляє Telegram-канал Baza, передають Патріоти України.

ДРГ нібито зайшла до РФ неподалік селища Подивоття у Брянській області "зав'язався бій", і район її можливого місцезнаходження росіяни обстріляли з гранатометів та гаубиці.

Крім того, росіяни заявили, що близько 5-ї ранку жителі іншого прикордонного селища, Біла Берізка, почули вибухи і побачили стовп диму. Це була нібито спроба обстрілу прикордонного відділення на кордоні з Україною.

Ще один фронт російсько-української війни: Буданов визнав, що ГУР воює в Африці - ЗМІ

четвер, 18 квітень 2024, 8:15

Частина бійців ГУР може воювати в Африці проти найманців ПВК Вагнер. Про це у середу, 17 квітня, повідомляє Washington Post з посиланням на керівника української розвідки Кирила Буданова. . "Ми проводимо такі операції, спрямовані на зниження російськ...

​Дуже багаті на слонів: Україна відкрила посольство в ще

четвер, 18 квітень 2024, 8:05

одній африканській країні. В Республіці Ботсвана (Південня Африка) розпочало роботу посольство України. Про це 17 квітня повідомляє МЗС України. . Посольство відкрили спеціальний представник України з питань Близького Сходу та Африки Максим Субх та м...