Нова ціль для атак: Вночі російські дрони влучили в нафтобази в різних областях України

Під час нічної атаки російських окупантів два дрони "Шахед" влучили в нафтобази в різних областях України, втрачено тисячі тонн пального, передають Патріоти України.

Про це директор Консалтингової групи "А-95" Сергій Куюн повідомив на сторінці в Facebook. "З чотирьох "Шахедів", які не збили цієї ночі, два точно влучили у нафтобази в різних областях. Можна тільки уявити, якщо б долетіли всі дванадцять", - написав він.

Експерт зазначив, що, за словами очевидців, новий вид "Шахедів" став більш потужним. "Галузь нафтопродуктозабезпечення залишається під прицілом ворога. Це не завжди повідомляють, але влучання й втрати тисяч тон пального є кожного місяця", - зазначив Куюн.

У свою чергу засновник групи "Прайм" Дмитро Льоушкін у коментарі під дописом Куюна зауважив, що на фоні постійних ударів окупантів по нафтобазам, ініціатива уряду про створення запасів пального на території України виглядає недоречною.

"Саме з цієї нагоди наші правителі видумали зобов'язати бізнес створити запаси ПММ, причому саме на території України. Напевно, щоб мішеней було більше і цілитися було легше. Іншого пояснення вводити та просувати цю дурість до закінчення війни я не бачу", - написав він в Facebook.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...