Нова зброя для України: США закуплять установки Gepard на $118 мільйонів

США закуплять для України установки Gepard на понад $118 мільйонів. Про це повідомляється в контракті, розміщеному на сайті Пентагону.

Згідно з повідомленням, компанія Global Military Products отримала контракт на суму 118,375 мільйона доларів США на закупівлю і поставку 35-мм систем протиповітряної оборони Gepard. Роботи будуть виконуватися в Аммані, Йорданія, з передбачуваною датою завершення 30 травня 2024 року.

Згідно з текстом контракту, кошти в розмірі 118 мільйонів 375 тисяч 740 доларів США були виділені в рамках програми зарубіжних військових продажів (ініціатива сприяння безпеці України) за 2010 фінансовий рік.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...