Нове "досягнення" скрепних: РФ не буде в керуючій раді ще однієї міжнародної організації

РФ не переобрали до керуючої ради Міжнародної організації цивільної авіації. Про це повідомляє Reuters, передають Патріоти України.

Таке рішення стало підтримкою західних держав, які бажають притягнути Москву до відповідальності за повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року.

Міжнародна організація цивільної авіації - спеціальна установа ООН, яка займається організацією та координацією міжнародного співробітництва держав з усіх аспектів діяльності цивільної авіації. Нагадаємо, США запровадили санкції проти РФ за анексію українських територій. У списки санкцій увійшли представники бізнесу, російські військові та політики, а також їхні сім'ї.

СБУ затримала чергового зрадника, який працював на росіян (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 20:02

Співробітники СБУ викрили зрадника, який створював кремлівську пропаганду на замовлення розвідки РФ. За роботу агентові окупанти заплатили майже 250 тис. у гривневому еквіваленті. Тепер він отримав те, на що заслуговує – 15 років тюрми. Про це повідоми...

Але радіти поки що зарано: У Хорватії на виборах перемогла проукраїнська партія

четвер, 18 квітень 2024, 19:14

У Хорватії партія проукраїнського прем’єр-міністра Андрея Пленковича "Хорватський демократичний союз" перемогла на дострокових парламентських виборах, але не набрала абсолютної більшості, і тепер муситиме домовлятися про коаліцію, передають Патріоти Ук...