"Нове гасло СБУ - "Держава це БенЯ"... СБУ доводить своїми діями, що Службу терміново треба реформувати", - Фурса

Гучний скандал, котрий спричинило СБУ брутально втручаючись у тягонину між державним Приватбанком та його колишнім власником першим олігархом нового режиму, на боці останнього, викликало неаби який резонанс в політичних та фінансових кругах, зазначають Патріоти України. Куратор спецслужби прокололись через паніку, котру посіяло в оточенні Коломойського позов держбанку до запасного-головного "аеродрома" олігарха - держави Ізраїль, точніше профільної судової установи, котра займається корупцією своїх громадян. Далі мовою оригіналу

"Новый лозунг СБУ - «Государство это БенЯ»

СБУ требует от Приватбанка согласовывать с ними иски против Коломойского. Видимо, угроза Коломойскому теперь приравнена к угрозе национальной безопасности. По крайней мере в понимании руководства СБУ.

СБУ в очередной раз пробило дно, доказав своими действиями, что Службу срочно надо реформировать. И показав, что одна из самых могущественных организаций в Украине, которую возглавляет ближайший друг президента, поддерживает Коломойског...

Нове гасло СБУ - "держава - Беня"

СБУ вимагає Приватбанку координувати судові позови проти kolomoisky з ними. Виявляється, загроза Коломойський тепер еквівалентна загрозу національній безпеці. Хоча б в розуміння керівництва СБУ.

СБУ ще раз розбила дно, доводячи своїми діями, що службу терміново потрібно реформувати. І показуючи, що одна з найпотужніших організацій в Україні, яку очолює найближчий друг президента, підтримує kolomoisky у боротьбі проти держави. Говорячи на мові СБУ - зрада. Зрада Батьківщини. І багато чого іншого.

Що навіть трапилось? Державний ПриватБанк подав черговий позов проти колишніх власників банку. Тепер це позов в Ізраїлі. Тут написано, що колишні власники банку відмивали понад 600 мільйонів доларів через один з найбільших банків Ізраїлю, знижка банк. А тепер до суду в Лондоні, випробування в США та Швейцарії, будуть додані до справи в Ізраїль. В той же час, виявляється, останній також буде дуже боляче за kolomoisky. І те, що СБУ наважився штовхати незалежний priatbank, який має незалежну наглядова рада, каже дві речі.

Перше, що вони служать kolomoisky. Або виступає. Важко сказати, що краще. А хтось дуже часто називає неправильні риси. Або вони кличуть його. І дайте інструкції.

Друге в тому, що kolomoisky був дуже гарячий. Зрештою, можна було зробити такий крок тільки з дуже важливих причин. Хіба що, звісно, думати, що в СБУ зовсім втратили голову.

І так, ми всі прекрасно розуміємо, що такий лист не виникнути в гладко місці, а значить до цього були інші способи пропозиції. Насправді, можемо припустити, що перед листами керівництво СБУ може безпосередньо сказати керівництво банку, що робити і що не робити. т е ми можемо вважати, що голова СБУ міг би прийти до керівництва банку і вимагати вже не подаю позови проти kolomoisky без його згоди. А хто знає, може він вимагав зняти існуючі позови? А може саме тому інформація, що ПриватБанк подав в Ізраїль, стала публічною, адже керівництво фінансової установи намагалися зробити неможливим, щоб відкинути ситуацію?

Що тепер? Чи відкриють СБУ кримінальні справи проти керівництва банку? Зрештою, так вони і можуть штовхати. Чи скажуть, що керівництво Приватбанку завдало шкоди державі за подання позову в Ізраїль? Можливо, занадто дорога форма для подання позову була використана? Переплачені юристи? Де будуть підставою для кримінальної справи? Чи прийдуть вони і вимагають дати їм всі документи, щоб познайомити їх з юристами kolomoisky? Як це було раніше в лондонському суді?

Яка цікава варіація старої фрази " держава - це я ". для СБУ здається, що " держава - Беня ".

Цікаво, хто ще нарощує і тиснув на Приватбанк? Хто їм каже, крім Баканов, що не треба боротися з kolomoisky? Хтось ще з офісу президента? Чи це все в чергу?

Цікаво, чому kolomoisky так боляче цей позов в Ізраїлі? Можливо тому, що зараз він може стати злочинцем в Ізраїлі, а якщо Ізраїль може допустить чи не допустить своїх громадян до США, то він точно здатний посадять своїх громадян. Чи може є щось більше, а там велика кип ' ятка відкрита, і всі наслідки нам дуже важко відчути себе прямо зараз. У будь-якому випадку kolomoisky стає ще більше не подалі. Хоча перед цим позовом він міг почуватися в безпеці в Україні, Росії та Ізраїлі з дуже великими столиками.

І ця історія нагадує нам ще раз, скільки часу пора відійти від напрямку СБУ, щоб боротися з економічними злочинами. Бо це з надр цього відділу виходять такі листи. За те, що вони наглядають за незаконними казино разом з поліцією. Так і ще багато напрямків, які дозволяють на перший рік служби купити будиночок в Іспанії. І десь в той же час контррозвідка Служби безпеки ризикує живе у боротьбі з Росією.

Але ключове питання до Офісу президента і самого президента. Що це було? Це пряма відповідальність президента, його вертикалі, його найближчого друга. І він або схвалює те, що відбувається, або думає, що це неприпустимо. А він повинен або намалювати орг висновки, або на зустрічі схвалити аплодувати на плече.

Президенту треба вирішувати. Не можна писати листи до МВФ однією рукою, а інший повинен підписатися під такі букви. На зустрічі з західними послом, ви не можете переконати всіх про зобов ' язання до незалежності НБУ, а потім закривати очі на фізичний тиск на керівництво редуктор та змінити Раду НБУ в такий спосіб, що вони були в Україні. почав повторювати мантр посипак kolomoisky. Рано чи пізно треба вирішувати. Бо й підпис його стоїть під цим листом, навіть якщо він про це не чув".

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...

"Ще не пізно...": Адмірал НАТО прокоментував просування росіян на фронті

середа, 8 травень 2024, 23:08

Попри просування російських сил на полі бою Україна все ще може виграти війну. Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер в інтерв'ю бельгійському мовнику VRT, передають Патріоти України. Бауера вважає, що для України «ще не пізно...