Нове кубло та двері для путінського терору в Європі: Угорщина дозволила громадянам РФ в'їзд без перевірок

В ЄС вже щаявляють, що Орбан створює загрози для безпеки усього ЄС. Адже серед іноземців, які без перевірок в'їжджають на територію Євросоюзу будуть шпигуни і терористи.

Орбан відкрив росіянам легкий в'їзд в ЄС

Влада Угорщини вкотре викликала невдоволення в Європейському Союзі, дозволивши росіянам та білорусам в'їжджати в ЄС без перевірок безпеки, повідомляє німецьке видання RND, передають Патріоти України.

Зазначається, що угорський прем'єр Віктор Орбан стає загрозою для безпеки, адже серед іноземців, які прибули на територію Європейського Союзу, можуть бути російські шпигуни і терористи.

"Ось уже кілька днів росіяни можуть безперешкодно в'їжджати в ЄС через Угорщину без жодних перевірок і переїжджати в інші країни Євросоюзу. Це стало можливим завдяки програми реєстрації в Угорщині як заробітчан, яку прем'єр-міністр Віктор Орбан поширив на вихідців із Росії та Білорусі в липні", - зазначають журналісти.

Експерт із зовнішньої політики ЄС, депутат Європарламенту Сергій Лагодинський вважає неправильним дозволяти в'їзд без перевірки безпеки в умовах, коли уряд РФ намагається послабити Європу за допомогою гібридних атак.

"Швеція точно не проти того": Експерт пояснив важливість літаків Saab 340 для України

середа, 7 серпень 2024, 10:56

Літаки дальнього радіолокаційного виявлення SAAB 340, які Україна найближчим часом отримає від Швеції, можуть виконувати три функції, пояснив в ефірі "24 каналу" ветеран АТО, військовий експерт Євген Дикий, передають Патріоти України. "Перша – суто обо...

Українські спецпризначенці вночі розгромили ворога на Тендрівській косі, на захід від Залізного Порту - ГУР (відео)

середа, 7 серпень 2024, 10:50

Головне управління розвідки МОУ повідомило, що спецпризначенці підрозділу активних дій "Артан" та Морського центру ГУР 6 серпня провели операцію у північній частині Чорного моря, під час якої знищили окупантів, їх техніку і фортифікації, зазначають Пат...