Нове вторгнення з півночі: У Буданова розповіли, чи є загрози наприкінці листопада

Не вщухають розмови про можливий повторний напад ворожих солдатів зі сторони Білорусі. У Головному управлінні розвідки відповіли, чи планує Путін таку операцію та долучення до неї військових Лукашенка, передають Патріоти України.

Ситуація на білорусько-українському кордоні залишається спокійною, однак в інформаційному просторі продовжують поширюватись чутки про атаку з півночі. У ГУР запевнили, що до кінця листопада цього не станеться.

Інформація про вторгнення є "вкидами"

Українські розвідники зазначають, що за допомогою "анонімних джерел" Росія поширює інформацію про вторгнення, яке відбудеться після чергової масованої ракетно-авіаційної атаки.

"Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що подібна інформація не відповідає дійсності. Мета такої інформаційної спецоперації — спровокувати Україну перекинути значну частину війська до кордону з Білоруссю", – сказали в ГУР.

Там констатували, що ворогу потрібно, аби наступальний потенціал Збройних Сил зі Сходу та Півдня перекинувся до кордону з Білоруссю. Робиться це задля того, щоб не просто "розпорошити" українську армію, а продемонструвати для громадян країни-посіпаки Росії те, що біля її кордонів ЗСУ готуються до нападу.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...