"Нові майдани - нові банани": Українці ображені черговою провокативною заявою Мендель (відео)

Експрессекретарка президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель на своїй сторінці у Facebook оприлюднила тему чергового влогу із програми «Велика деолігархізація» і зібрала чимало гнівних коментарів. Вона зібралася розповідати про «нові майдани», інформують Патріоти України.

«Нові майдани – нові банани. Соцмережі знову «качають». На носі – осінь, а відтак пора розповідати про нові майдани - тарифні чи проти Формули Штайнмаєра - в цілому, помітьте, причина для протестів вже давно не має значення. Заклики іти на майдан з будь-якого приводу перетворилися на політичні змагання зі спортивним присмаком. Сьогодні о 22:00 на Україна24 «Велика деолігархізація», – написала Юлія Мендель.

Між тим, у коментарях колишній прессекретарці закидають, що вона такими дописами знецінює Майдан. «Майдан – це не про ковбасу чи тарифи», – написав Олексій Малютін.

«Скільки треба протестів і революцій стільки і буде, щоб нікчеми не порівнювали майдани з бананами», – ідеться в іншому коментарі.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...