"Нові обличчя" слуг народу: Аваков готується стати другою людиною у Кабміні Зеленського, - ЗМІ

Новим прем’єр-міністром України може стати Олексій Гончарук. Про це повідомляє Telegram-канал УП. Off the record, зазначають Патріоти України.

За інформацією джерел, на посаді міністра фінансів буде знаходитися Оксана Маркарова, а крісло міністра юстиції займе Ірина Венедектова.

“Є розмови, що Арсен Аваков може зайняти посаду міністра внутрішніх справ, а віце-прем’єра (з силових питань)”, – сказано в повідомленні.

У свою чергу колишній народний депутат Сергій Лещенко, посилаючись на власні джерела зазначив, що Авакова можуть призначити на посаду секретаря РНБО.

“Факт залишається фактом – просто звільнити Авакова, відправивши у небуття, Зеленському не дозволяє почуття вдячності за нейтралітет міністра на виборах президента. Але МВС – ключове міністерство у будь-якій країні, і президент в ході консолідації влади просто не може віддати цю посаду представнику чужої політичної групи”, – написав він у себе в Telegram.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...