Нові пани вже запаніли: Депутат зі "Слуги народу" назвав журналістку тупою вівцею

Невдоволення Максима Бужанського викликало інтерв’ю лідера його партії Дмитра Разумкова.

Максим Бужанський. Фото: соцмережі.

Депутат Верховної Ради з президентської партії “Слуга народу” Максим Бужанський назвав журналістку Ольгу Духнич тупою вівцею. Повідомлення про це він написав у своєму Telegram, передають Патріоти України.

Невдоволення депутата викликало інтерв’ю лідера своєї партії Дмитра Разумкова виданню НВ.

“Депутатами вашої партії стали Максим Бужанський, який ностальгує за часами СРСР і Віктора Януковича, Ірина Борзова з активним бізнесом в окупованому Криму і ще кілька цілком яскравих особистостей” – сказала Духнич.

Вона також запитала, чи готовий Разумков до “сусідства” із такими особистостями в одній партії. На це він відповів, що все перераховане не є секретом і недоторканних не буде. Тим не менш, за його словами, варто дочекатися від перерахованих депутатів дій, і тоді приймати рішення.

Активних дій, точніше, реакції на слова в його адресу від Бужанського, який ще не приніс присягу, чекати довго не довелося. Інтерв’ю було опубліковане виданням 18 серпня о 10:00, а вже о 10:24 з’явився його пост.

“Розумію, що деякі колеги занадто стримані, щоб називати речі своїми іменами, тому прийду їм на допомогу. Тупа вівця з одіозного ЗМІ” – висловився Бужанський.

Варто зазначити, що вислів настільки не сподобався депутату, що він двічі назвав журналістку тупою вівцею, а видання – одіозним ЗМІ.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...