Нові подробиці про "інцидент" у Бєлгороді: Авіабомба спочатку впала на будинок

У Бєлгороді знайшли абіабомбу під землею / фото t.me/breakingmashВлада російського Бєлгорода запроваджує режим надзвичайної ситуації регіонального рівня через знайдену авіабомбу ФАБ-500. Для її ліквідації у місті задіяно усі екстрені служби. Про це пише російський Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

"Місцеве МНС запевняє, що снаряд, за експертною оцінкою, не вибухонебезпечний. Як тільки бомбу відкопають, її піднімуть краном і відвезуть подалі від міста", - йдеться в повідомленні.

Як пише російський Telegram-канал Baza, бомба, яку зараз дістають з-під землі, при падінні з літака спочатку влучила у багатоповерховий будинок. "Вона знесла балкони на трьох поверхах будинку, розташованого за адресою Шаландіна 15, і лише після цього пішла глибоко під землю. Зараз вже почалися роботи з вилучення снаряда", - йдеться у повідомленні.

Необхідне й сучасне рішення: В Україні створили новий окремий рід військ

вівторок, 7 травень 2024, 20:29

Кабінет Міністрів підтримав проєкт указу президента України Володимира Зеленського, напрацьований Міноборони спільно з Генштабом, про створення окремого роду військ в ЗСУ – Сил безпілотних систем. Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров 7 травня...

Семеро солдатів армії РФ відмовилися від виконання бойового завдання (аудіо)

вівторок, 7 травень 2024, 20:18

Семеро російських солдатів, які нині перебувають у селі Новоборове на Луганщині, відмовились від виконання бойового завдання. Про це стало відомо із перехопленої розмови, аудіозапис якої опублікувало Головне управління розвідки Міноборони України, пере...