Нові страшні знахідки: У окупованому Маріуполі під завалами будинку виявили останки цивільних (відео 16+)

Нові страшні знахідки виявили на бул. Морський в тимчасово окупованому Маріуполі. Про це повідомив радник мера міста Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

"Досі не дістані трупи з-під завалів. Частину трупів просто обглодали собаки. За даними сусідів в будинку від чотирьох до шести загиблих на зараз", - повідомив він.

За його даними, окупаційна влада не реагує, роблячи вигляд, що нічого не відбувається, і штампуючи картинки "відновлення". "В сусідніх будинках, до речі, досі мешкають люди. В таких самих руїнах. Без шансу на нормальне життя", - зазначив Андрющенко.

"МраZота. Знаю - читаєте. Приберить по-людськи останки за адресою: б. Морський 14, 2 під'їзд, 3-4 поверхи", - звернувся він до окупантів.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"