Нові вибухи в Севастополі: Окупанти визнали атаку на Чорноморський флот ВМС РФ (відео)

У гауляйтера не повернувся язик для чергового "усе збито"

Вибухи в Криму. Окупанти визнали атаку на флот РФ

У тимчасово окупованому Севастополі відбулася атака на російський флот. Це визнав голова окупаційної влади Севастополя Михайло Развожаєв.

«У Севастополі в районі Сухарної балки флот відбиває атаку повітряних цілей», – йдеться в повідомленні.

Усі служби нібито приведені у стан бойової готовності. У районі Сухарної балки видніється дим, рятувальники вже виїхали на місце.

«Інформація про пошкодження інфраструктури уточнюється. Прошу всіх зберігати спокій», – додав він.

Пізніше гауляйтер заявив, що "за попередніми даними, у районі Кара-Коби була збита ракета, бойова частина здетонувала на землі в полі": "Ніхто з людей не постраждав. Жодного пошкодження інфраструктури немає".

Однак, у мережі пишуть, що до місця вибуху помчали "швидкі допомоги" та рятувальники. Також повідомляється, що "приліт" міг бути по арсеналу ракетників у Кара-Кобі. За іншою інформацією, у Сухарній балці флотський арсенал.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...