"Новогодний подарок коллективу": У окупованому Луганську "віджимають" останній прибутковий завод

У невизнаній "ЛНР" почалося "рейдерське захоплення" одного з небагатьох стабільно працюючих підприємств - Луганського хімфармзаводу.

Напередодні Нового року окупований Луганськ сколихнуло нове "рейдерське захоплення". Активну участь в ньому взяли ставленики Москви в "республіці". Про проблему розповів сепаратистський Telegram-канал "Чіткий Луганськ", передають Патріоти України.

"Рейдерство в "республике" продолжает набирать обороты", - констатував ресурс. Він уточнив, що окупанти по-новому "віджимають" одне з останніх більш-менш прибуткових підприємств - Луганський хімфармзавод. За даними Telegram-каналу, 30 грудня окупанти раптово відправили у відставку керівника підприємства Едуарда Шматко. Кого посадять на його місце, поки невідомо. Однак працівники заводу очікують гіршого. "Завод, один из немногих работал с прибылью и стабильно. "Минздрав" приготовил новогодний подарок коллективу, и лакомое место директора в качестве подарка кому-то достанется", - написали в "Четком Луганске".

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...