Новому наступу бути? Війська РФ добудували понтонну переправу на Харківщині, - "Схеми" (фото)

Російські військові добудували понтонну переправу через річку Оскіл у районі села Куп'янськ. Про це повідомляють журналісти "Схем", які отримали супутникові зображення від 19 червня, передають Патріоти України.

Інженерні частини РФ спорудили альтернативи знищеного залізничного мосту в районі села Куп'янськ-Вузлове Харківської області. Наразі завершено активні будівельні роботи. Будівельна платформа з катерами відведена безпечну відстань. Весь цей процес, за даними журналістів, розпочався на початку червня. А перші ознаки проведення робіт було зафіксовано 30-31 травня.

Зазначимо, у Міноборони Британії заявляли, що від успіху створення понтонних переправ через річки залежатиме просування російських військ. Куп'янськ — це важливий залізничний вузол ЗС РФ для постачання угруповання південніше в Ізюмі.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...