Новий друг Путіна розхитує безпеку континенту: "Захист Європи неможливий без НАТО", - Столтенберг - Макрону

Як зазначив глава Альянсу, європейська єдність не може замінити трансатлантичну.

Єнс Столтенберг. Фото: Рейтерс.

Європейський союз не зможе впоратися із завданням оборони Європи без підтримки НАТО. Про це генеральний секретар Північноатлантичного Альянсу Єнс Столтенберг заявив на спільній прес-конференції із президентом Франції Еммануелем Макроном у четвер у Парижі, повідомляють Патріоти України.

"Європейський Союз не зможе захистити Європу", - висловив переконання Столтенберг у відповідь на політичну позицію президента Франції Макрона про необхідність розбудови європейського суверенітету у сфері оборони.

Як зазначив глава Альянсу, європейська єдність не може замінити трансатлантичну. "Сильний НАТО та сильний Європейський Союз є двома сторонами на одній монеті. Обидва є незамінними для подальшої свободи та процвітання у Європі", - підкреслив Столтенберг.

Джерело: Укрінформ

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...