Новий етап "чисток"? У Росії за корупцію затримали колишнього заступника Шойгу

ФСБ Росії арештувала колишнього заступника міністра оборони РФ, генерала армії Дмитра Булгакова у справі про корупцію, передають Патріоти України.

Повідомляється, що Булгакова, який буз заступником міністра оборони у 2008 – 2022 роках, відвезли до СІЗО "Бутирка". У ФСБ сказали, що наразі проводять слідчі дії та оперативні заходи для встановлення причин та умов, "що сприяли протиправній діяльності Булгакова".

Видання The Moscow Times підрахувало, що це вже п′ятий російський генерал, якого арештували за корупцію.

Нагадаємо: Міноборони РФ звільнило з посади заступника міністра генерала армії Дмитра Булгакова у вересні 2022 року. Він відповідав за матеріально-технічне забезпечення Збройних сил понад 12 років.

Булгаков, зокрема, керував роботою із забезпечення військ озброєнням, військовою технікою. Крім того, він відповідав за військові перевезення, стан і реконструкцію автомобільних і залізних доріг, що перебувають у користуванні Міноборони, експлуатацію будівель військових частин і організацій армії. У міністерстві тоді заявили, що генерал армії переходить на іншу роботу, але не уточнили, на яку саме.

Ціна Орбана: Угорщина таємно взяла кредит у китайських банків на мільярд євро

п’ятниця, 26 липень 2024, 17:15

Цієї весни Угорщина таємно позичила 1 мільярд євро - найбільший кредит, коли-небудь отриманий Будапештом - у трьох китайських банків. Про це свідчать дані з веб-сайту урядового боргового агентства, пише видання Politico, передають Патріоти України. Кре...

"Бавовна" вдалася: Партизани ліквідували склад БК окупантів під Маріуполем, підкупивши одного із загарбників

п’ятниця, 26 липень 2024, 16:20

Активісти українського спротиву в тимчасово окупованому Гранітному на Донеччині провели ще одну вдалу операцію. Вони ліквідували ворожий склад боєприпасів, передають Патріоти України. Допоміг їм у цьому один із російських загарбників, який підпалив скл...