Новий міністр оборони Резніков на передових позиціях ООС пообіцяв зробити все можливе, аби забезпечити бійців всім необхідним для захисту України (відео)

В рамках робочої поїздки до району ООС 12 листопада міністр оборони України Олексій Резніков та головнокомандувач Збройних сил України генерал-лейтенант Валерій Залужний відвідали підрозділи, які боронять Луганщину та Донеччину від збройної агресії РФ, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт МО.

По завершенню міністр оборони України Олексій Резніков прокоментував побачене: "Я побачив реальний бойовий дух дуже налаштованих українців, які тут захищають нас. Наприклад, сьогодні тут з вами ми знаходимось на відстані 100 метрів від ворога - російських окупаційних військ, в якомусь місці - 150, а є місця, де наближення відбувалося, як мені наразі розповіли наші військові, до 30 метрів, і були спроби зайти на наші позиції. Тому я аплодую нашим захисникам і захисницям і разом із Головнокомандувачем ЗСУ ми зробимо все можливе, аби забезпечити наших воїнів всім необхідним для захисту України".

Головнокомандувач ЗСУ генерал-лейтенант Валерій Залужний наголосив, що воїни виконують свої завдання і будуть в подальшому їх виконувати.

"Ми попрацювали в такому "чудовому" місці, яке називається "Золоте-4", це вже майже околиці "Золото-5". Тут сьогодні одна із самих гарячих точок, Олексій Юрійович особисто подивився чим займаються наші хлопці й дівчата, в яких вони умовах виконують завдання. Гадаю, що ми гідно представили Збройні сили України. Найголовніше, що вони готові, вони виконують свої завдання, і будуть готові в подальшому".

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...