"Новий начальник Генштабу Хомчак - творець і виконавець Іловайської трагедії. Влітку 2014-го він не приймав жодного рішення без Корбана, якого називав "шефом" - Білецький

Окремо ватажок Нацкорпусу пройшовся по "свинарчуках" нового президента України

Лідер партії Національний корпус Андрій Білецький засуджує перші кадрові призначення президента Володимира Зеленського і стверджує, що новий начальник Генштабу Хомчак - творець і виконавець Іловайської трагедії. Порошенку, Януковичу та Ющенку був потрібен певний час, щоб почати призначати своїх кумів, однокашників, масажистів. Зеленський почав це робити в перший день, - пише в колонці для "Української правди" лідер партії "Національний корпус" Андрій Білецький, зазначають Патріоти України.

"Отже, приїхали. Вже не потрібно чекати 100 днів президентства Володимира Зеленського, щоб зрозуміти його майбутню політику і дати перші оцінки. Інавгураційна промова навіть скептиків змусила задуматися: а може, це і є наш Лі Куан Ю?) Але ні, здалося.

Перший хід Зеленського-президента – розпуск Верховної Ради 8-го скликання – можна зрозуміти і схвалити.

Другий хід Зеленського – кадрові призначення. Порошенку, Януковичу та Ющенку був потрібен певний час, щоб почати назначати своїх кумів, однокашників, масажистів. Зеленський почав це робити в перший день.

Андрій Богдан – голова АП. Якщо у вас голова АП – люстрований адвокат Коломойського, то яким би хорошим хлопцем він не був, у вас вже біда.

Шефіри, Костюки, Трофимови і т.д. Персонально про всіх них нічого не можна сказати: ні хорошого, ні поганого. Жодного дня не були у владі. Ці люди все життя займалися комерційними справами. Але їхні призначення говорять про принцип. Цей принцип – не формування команди, а розпихування найближчих друзів на теплі місця.

І вишенька на торті, генерал Хомчак – Начальник Генерального Штабу. Архітектором наших майбутніх перемог буде творець і виконавець Іловайської операції. Для Президента великим плюсом Хомчака є близькість до Дніпропетровського клану. Влітку 2014-го він не приймав жодного рішення без консультації з Корбаном, якого називав "шефом".

У сухому залишку на ключових посадах опинились "любі друзі", люстровані адвокати спонсора і ручний генерал.

Тож не дивуйтеся потім результатам дій цієї влади.

Чудес не буває. Месій не буває. Хочемо реальних змін – треба формувати нову еліту. З тих, хто не фокусами, а справами доказав вірність людям і країні."

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...