Новий "новий курс" "Леді Ю": Тимошенко розгромила кадрову політику Зеленського

Юлія Тимошенко заявила, що пропонувала президенту Володимиру Зеленському кадри зі своєї команди ще на початку його каденції, але лише у рамках реалізації її програми "Нового курсу". Про це лідерка "Батьківщини" зізналася в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV, зазначають Патріоти України.

Ми передали йому "Новий курс України" (програма "Батьківщини" – ред.) і сказали, що ми готові, це я при зустрічі з президентом йому особисто сказала, що ми готові запропонувати кадри туди, де треба виконувати цей "Новий курс" і куди можна привести не фейкові інвестиції, а реальні.

На питання щодо конкретного переліку підприємств, Тимошенко відповіла, що "пропозиція стосувалась в цілому дати кадри туди, де потрібно".

Лідерка "Батьківщини" підтвердила слова журналіста Сергія Лещенка, що вона пропонувала людину до Державно продовольчо-зернової корпорації. За її словами, це було потрібно для того "щоб винути підприємство із корупційної схеми".

"Але сьогодні, після того як ми побачили куди рухається ця так звана стратегія, ми заявили, що переходимо в опозицію і не претендуємо на жодні кадрові призначення."

За повідомленнями ЗМІ, Тимошенко мала кілька зустрічей на Банковій, де намагалась стати корисною новій владі. На початку жовтня вона приходила на Банкову з довгим списком кандидатів на різні пости, але домовитись так і не змогла.

Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...