Новий обстріл багатостраждальної Салтівки у Харкові: Голова ОДА повідомив про загиблих та велику кількість поранених

Внаслідок обстрілу російськими військами району Північна Салтівка у Харкові в понеділок загинуло щонайменше 4 людей, постраждали 19, з них 4 дитини. Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram, передають Патріоти України.

"Увечері ворог завдав ударів по мирній Північній Салтівці у Харкові. На жаль, є загиблі – 4 людей. Постраждалих – 19, з них 4 дитини".

Голова ОДА зазначив, що дані щодо кількості постраждалих оновлюються. Раніше повідомлялося про 3 загиблих і 15 поранених внаслідок обстрілу Харкова в понеділок. "Окупанти влучали по дворах, вулицях – виключно цивільна інфраструктура, де лише мирні жителі", - додав він.

Окупанти не припиняють завдавати ударів по Харківщині. Напередодні загарбники обстріляли Чугуївську громаду, внаслідок чого двоє мешканців загинули. Також цієї ночі у Харкові ракета окупантів влучила у подвір'я школи. Внаслідок ще одного удару було пошкоджено адміністративну будівлю.

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...