Новий підступ ворога: Повітряний простір України перетнули два російські гвинтокрили

На Сумщині російські гвинтокрили перетнули повітряний простір України та залетіли на 500 метрів. Після цього українські захисники зупинили та розвернули їх назад, передають Патріоти України.

Російська армія не припиняє здійснювати провокації у прикордонних районах України в Сумській області. У четвер, 2 червня, повітряний простір України перетнули два ворожі гвинтокрили. Про це заявив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький в ефірі каналу "Рада".

За словами Живицького, 2 червня була спроба заходу на територію України двох гвинтокрилів Росії. Проте українські захисники не дали ворожим вертольотам просунутися углиб території України.

Очільник Сумської ОВА розповів, що російські гвинтокрили перетнули повітряний простір України та залетіли на 500 метрів. Після цього українські захисники зупинили та розвернули їх назад. На жаль, як сказав Живицький, російські гвинтокрили не вдалося збити та приземлити на територію України.

Водночас голова Сумської ОВА заявив, що російські вертольоти з кулеметів обстріляли Миропілля і повернулися на територію Росії.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...