Новий "пшик"? Російський танк "Армата" виявився задорогим для окупантів: У Росії розповіли, чи зʼявиться він на фронті

Генеральний директор "Ростеха" Сергій Чемезов заявив, що танк Т-14 "Армата" виявився занадто дорогим для російської війни проти України. На фронті він не зʼявиться. Про це повідомляє "РІА Новини", передають Патріоти України.

За словами Чемезова, російський танк Т-14 "Армата" перебуває на озброєні армії РФ. За своїми характеристиками машина переважає всі наявні танки, але через високу вартість машину не будуть використовувати на фронті. Простіше купити дешевші Т-90.

"Армата", вона, загалом-то, дорогувата. За своїм функціоналом, вона, звісно, набагато перевершує наявні танки, але занадто дорога, тому її зараз армія навряд чи буде використовувати. Простіше їм купити ті ж Т-90", — заявив Чемезов.

Також він додав. що зараз РФ потрібно купувати більше дешевших танків чи зразків озброєння. Наразі гендиректор "Ростех" вперше озвучив, що "Армати" все ж не будуть воювати проти України.

Велика небезпека: Росія почала використовувати дешеві безпілотники для виявлення ППО України

субота, 27 липень 2024, 6:20

Росія почала використовувати нові дешеві безпілотники у своїх далеких атаках на Україну, щоб виявляти засоби ППО, фіксувати ушкодження і діяти як приманки, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За останні два-три тижні Росія застосувала д...

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...