Новий скандал: Нардеп від "Слуги народу" засвітився на автопробігові Шарія в Одесі (відео)

Місцевий активіст обізвав Артема Дмитрука за підтримку акції Шарія "биком" і "бородатою лялькою".

В Одесі 9 травня на автопробігові, організованому партією одіозного блогера Анатолія Шарія, помітили нардепа від "Слуги народу" Артема Дмитрука. Відповідні кадри опублікував місцевий активіст Дем'ян Ганул. На них можна почути образливі вигуки на адресу парламентарія, повідомляють Патріоти України.

"Ось так треба розмовляти з народним депутатом від "Слуги народу". Дмитрук то квіти несе терористам на Куликове поле, то підтримує сумнівний автопробіг", – підкреслив Ганул.

На відео за кадром чути його голос: зокрема, він обізвав Дмитрука за підтримку акції Шарія "биком" і "бородатою лялькою". В результаті скандальний автопробіг так і не відбувся: його проведення заборонили правоохоронці через наявність в учасників забороненої в Україні комуністичної символіки.

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.