Новий-старий план Х**ла: Жириновський запропонував Білорусі увійти до складу Росії, а Лукашенка зробити віце-прем'єром

Лідер Ліберально-демократичної партії Росії (ЛДПР) запропонував сценарій з входженням Білорусі до складу РФ. Як написав він у Telegram, Білорусь може увійти до складу Росії в якості шести областей, передають Патріоти України.

При цьому Жириновський пропонує зробити Олександра Лукашенка віцепрем'єром РФ з сільського господарства. "В іншому випадку його чекає доля Піночета", – зазначив лідер ЛДПР. За його словами, Росія змушена "вибирати з двох зол".

"Лукашенко набрид білорусам. Але прозахідна опозиція ще гірша. Вони проти Росії, вже говорять англійською і вивішують прапори ЄС. Тому Росії вигідно зберегти Лукашенка, але тільки в новій якості", – додав Жириновський.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...