Новий удар дронами по Харкову: пошкоджено багатоповерхівки та автомобілі, є постраждалі серед містян, - мер (відео)

Поліція Харківської області повідомила, що осколкове поранення отримав 85-річний чоловік, 44-річний місцевий мешканець отримав контузію, а чоловік 1965 року народження звернувся по допомогу до медиків через гостру реакцію на стрес.

Унаслідок удару по Харкову ввечері 30 січня постраждали троє людей. Також пошкоджено багатоповерхівки та автомобілі. Про це повідомив мер міста Ігор Терехов у себе в Telegram.

За словами мера, у Слобідському районі у двох багатоповерхівках вибито вікна. Постраждалі дістали легкі травми.

"Є черговий приклад того, що російський агресор б'є по житлових кварталах, туди, де немає жодної військової інфраструктури. Тероризм у чистому вигляді", — зазначив Терехов.

Також про постраждалих написав голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Три цивільні особи отримали легкі забої та гостру реакцію на стрес. Медики надали допомогу на місці", — написав він.

Поліція Харківської області повідомила, що осколкове поранення дістав 85-річний чоловік, першочергову допомогу йому надали співробітники полку поліції особливого призначення. Крім того, 44-річний чоловік отримав контузію, а чоловік 1965 року народження звернувся по допомогу до медиків через гостру реакцію на стрес.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...