Новий удар окупантів по Запоріжжю: Постраждали мама з немовлям і трирічна дитина

10 серпня ввечері росіяни завдали ракетного удару по Запоріжжю. Ворог знову влучив у цивільні об'єкти. Внаслідок цього не минулося без постраждалих, а також жертви. В ефірі телеканалу Київ24 військовий ЗСУ та волонтер із Запоріжжя Станіслав Стойков поділився деталями. Він зауважив, що окупанти били по парковій зоні, передають Патріоти України.

Що відомо про постраждалих

За його словами, постраждали люди, які просто проїжджали на машині. Він також розповів про чоловіка, котрий зупинив авто, щоб врятувати жінку з немовлям. "Було поранене немовля з матір'ю. Він вискочив, кинув машину і відразу людина підхопила дитину з матір'ю і поїхали вони до лікарні", – зазначив він.

Стойков додав, що приліт був по парковій зоні, де перебувало багато дітей. Звернімо увагу, що на території готелю, в який влучили окупанти, також був дитячий табір. Він працював до 18:00.

О 22:14 секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв поділився додатковою інформацією щодо ракетного удару. Він зауважив, що внаслідок атаки постраждала трирічна дитина. Її госпіталізували до лікарні та перебуває під наглядом медиків. Стан дитини – нетяжкий.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...