Новий удар: Стефанчук розповів, коли у Раді почнуть обговорювати підвищення податків

Українська держава потребує більшої кількості податків, зокрема і тому, що лінія фронту збільшується, а українські Збройні сили фінансуються з державного бюджету. Про це повідомив спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук під час інтерв’ю в ефірі національного телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України.

Підвищення податків в Україні

– Дійде до питання збільшення податків. Коли дійде? Можливо, вже починаючи з вересня ми почнемо говорити про ці питання, тому що є необхідність як мінімум виплачувати нашим військовим зарплати. Тут не може бути дискусії. Дискусія може бути про одне: яким чином збирати ці податки, — каже він.

За словами Стефанчука, дискусія про те, чи обирати лише 50-60 різних напрямків, за якими збільшувати податки, чи підвищити оподаткування для всіх категорій населення.

– Я вважаю, що другий варіант є більш справедливим. Ми повинні брати податки з широкою податковою базою і зробити якесь мінімальне їх підвищення. Такими податками є податок на додану вартість (ПДВ) або військовий збір, — каже Стефанчук.

Спікер парламенту нагадує, що Збройні сили України фінансуються з державного бюджету України, а через збільшення лінії фронту мають і збільшуватись надходження до державного бюджету.

– Ми працюємо на Збройні сили України. І ми бачимо, що збільшується фронт, збільшується кількість мобілізованих. Це ж елементарна математика. Україна повинна збирати більше податків, — пояснює він.

Кинуть на фронт: У Москві після рейду десятки мігрантів отримали повістки

понеділок, 19 серпень 2024, 16:30

Після масштабного рейду у Москві десяткам мігрантів вручили повістки до військкоматів. Про це пише видання "Медуза", передають Патріоти України. Зазначається, що військові слідчі провели у Москві рейд, за результатами якого десяткам мігрантів, які отри...

Військовозобов'язані в Україні зможуть отримати відстрочку за новими підставами: Ось що планує Рада

понеділок, 19 серпень 2024, 16:26

Комітет національної безпеки, оборони та розвідки провів чергове засідання, на якому обговорювали питання розширення переліку підстав для відстрочки від мобілізації. На засіданні розглянули проєкт Закону про внесення змін до Закону України "Про мобіліз...