Новий "зашквар": Ще в одного "слуги народу" знайшли судимість

Нардеп він "Слуги народу" Андрій Богданець, який був обраний до парламенту у 163-му окрузі на Тернопільщині, 17 серпня 2015 року був засуджений до двох років обмеження волі з випробувальним терміном в один рік. Про це заявив колишній народний депутат Ігор Мосійчук. Подробицями він поділився у своєму Telegram-каналі, також опублікував посилання на вирок, передають Патріоти України.

Згідно з рішенням Тернопільського міськрайонного суду, Богданця засудили за бійку, в результаті якої потерпілий отримав тілесні ушкодження та був змушений лікуватися.

"У результаті неправомірних дій ОСОБА_1 ОСОБА_3 були заподіянні тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, переломів лівої виличної кістки, передньої і зовнішньої стінок лівої верхньощелепної пазухи, з крововиливом у її порожнину, і виличного відростка лівої скроневої кістки, розбіжність лівого клиновиличного шва; забою "тканин лівої половини обличчя і струсу головного мозку, які за ступенем тяжкості відносяться до середньої тяжкості тілесних ушкоджень, оскільки клінічний перебіг супроводжувався тривалим (більш ніж 21 день) розладом здоров'я", – перераховуються у вироку отримані потерпілим травми після побиття нардепом.

Однак за цей злочин, зазначив Мосійчук, підсудний Богданець отримав занадто м'яке покарання. Воно, зокрема, пояснюється його службою в зоні АТО, а також наявністю двох дітей і щирим каяттям.

Водночас екснардеп у своєму пості поділився сумнівами, заявивши, що президенту Зеленському навряд чи "вистачить духу вказати на двері" депутатам ВРУ, в котрих "спливають" деталі їхнього кримінального минулого. Зокрема ґвалтівнику Роману Іванісову і забіяці Андрію Богданцю.

"Це, порівнюючи з ґвалтівниками, підозрюваними у тортурах, вбивстві і державній зраді, різними рішалами і колективними юзіками – навіть не шкварка, а так собі, шкварочка. Нічого нового, просто нове обличчя!" – додав він.

Довідка: Богданець Андрій Володимирович на парламентських виборах у 2019 році пройшов за округом №163 (Тернопільська область). Закінчив Тернопільський національний економічний університет за спеціальністю "Комп'ютерні технології". Заступник генерального директора на агропідприємстві. Учасник Помаранчевої революції та Революції Гідності, учасник АТО.

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...