Новинський відмовився від мандата народного депутата

Вадим Новинський відмовився від мандата народного депутата України. Він 6 липня повідомив про складання депутатських повноважень та заявив, що планує займатись гуманітарними питаннями та брати участь у повоєнній відбудові України. Про це Новинський написав у соціальних мережах, передають Патріоти України.

Нардеп заявив, що його обрали до Верховної Ради жителі Маріуполя. Зараз, коли місто в окупації, він вирішив скласти мандат та зайнятись гуманітарними питаннями. Також він заявив, що планує сконцентрувати увагу на проєктах економічного розвитку України, які планує реалізувати спільно з УПЦ Московського патріархату.

"Моя команда вже працює над тим, щоб забезпечити населені пункти України автомобілями швидкої допомоги, медичними препаратами, продуктами харчування. Попереду – реалізація програм із повоєнного відродження України та її економіки, відновлення заводів та інфраструктури, нові проекти, які забезпечать людям нові робочі місця", - написав Новинський.

ППО посилиться: Виробник IRIS-T обіцяє надіслати ще одну систему в Україну "за кілька тижнів"

четвер, 18 квітень 2024, 15:30

Гельмут Раух, керівник збройової компанії Diehl Defense, яка виробляє засоби протиповітряної оборони IRIS-T SLM, анонсував доставку ще одніє системи в Україну за кілька тижнів, передають Патріоти України. Деталі: Раух прибув до Києва разом з групою під...

Перевзувся? "Ми не можемо грати в політику": Джонсон назвав надання допомоги Україні критично важливим

четвер, 18 квітень 2024, 15:24

Спікер Палати представників США республіканець Майк Джонсон назвав ухвалення пакета військової допомоги Україні критично важливим. За його словами, політичні ігри в цьому питанні є неприпустимими, передають Патріоти України. . Відповідну заяву Джонсон...