"Ну не Драгі ж визначає!": У Путіна відреагували на чутки, що його не хочуть бачити на саміті G20

Помічник Путіна Юрій Ушаков накинувся з критикою на італійського прем'єра Маріо Драгі, який заявив, що російському президенту відмовлять в участі у саміті G20. Ушакова цитує пропагандистський ресурс ТАСС, передають Патріоти України.

Участь у цій зустрічі вже визначає не Рим, а Індонезія, відповів Ушаков. "Ну не Драгі ж визначає. Напевно, він забув, що він вже не голова (в G20). За інерцією, напевно, з 2021 роком", - заявив представник Кремля.

Ушаков також запропонував дочекатися візиту до Москви президента Індонезії Джоко Відодо, який головує в G20 цього року. Відодо в четвер прибуде в російську столицю, де проведе переговори з Путіним.

Напередодні Драгі на прес-конференції після саміту лідерів "Великої сімки" заявив, що індонезійський лідер був категоричний з приводу участі Путіна в майбутньому саміті G20.

США неодноразово намагалися переконати Індонезію відмовитися від вказаної ідеї. Крім того, Вашингтон пропонував відняти у Росії місце в G20.

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...