"Ну просто якийсь "Хор Алєксандрова": Євген Балицький разом із іншими зрадниками співав гімн Росії в Криму (фото)

"Зрадник Євгеній Баліцький, гауляйтер окупованої Запоріжчини, у вівторок співає на сцені фестивалю Таврида.АРТ в Криму гімн Росії - поряд з Пушиліним, Пасєчніком і гауляйтерами Херсонщини й Харківщини", - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"Глави звільнених територій", як пише російська пропаганда.

"От южных морей до полярного края
Раскинулись наши леса и поля.
Одна ты на свете! Одна ты такая —
Хранимая Богом родная земля!".
Завзято, з прапорцями. Ну просто якийсь "Хор Алєксандрова". Тільки якось надто затримались на березі. Треба би посприяти.
А взагалі цікавий підхід, зважаючи на Саки, Джанкой, Гвардійське. "Новиє кримчанє" десятками тисяч рвонули з окупованого півострова додому, в Усть-Зажопинськ, - а гауляйтерів Кремль розпорядився, навпаки, притягнути в ареал "бавовни" і показово випхати на сцену. Не дивно, що писки в них якісь нерадісні, а посмішки ненатуральні. Гуїнплени недороблені.
П.С. До речі про бурхливий потік втікачів з "родной ґовєні": окупанти до ранку середи закрили рух Кримським мостом в бік Кубані - типу, бережуть життя росіян від обстрілів підступних ЗСУ. По факту кажуть, що це так протидіють намірам кримських гауляйтерів втекти з півострова разом з сім'ями. Бо "бавовна".

"України тут більше не буде": Пасічнику з Харківщини оголосили підозру за любов до РФ (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 19:51

Слідчі оголосили підозру 65-річному жителю селища Садовод у Великобурлуцькій громаді, який підтримував російських окупантів та публічно закликав односельців не визнавати державний суверенітет України, передають Патріоти України. Чоловік радів приходу о...

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...