"Ну що, котики, Ямпіль наш": Як ЗСУ зайшли у селище біля Лимана (відео)

Збройні Сили України продовжують звільнювати наші території від російських загарбників. Так, вони вже увійшли до селища Ямпіль Донецької області. Селище розташоване на південний схід від міста Лиман. У мережі з’явилось відео з нашими захисниками у Ямполі, інформують Патріоти України.

ЗСУ звільнили Ямпіль

На опублікованих кадрах можна побачити, як український військовий, стоячи біля адмінбудівлі, каже: "Ну що, котики, Ямпіль наш". Зауважимо, що поки офіційного підтвердження про звільнення селища від військового керівництва України не було.

Таким чином, на Лиманському напрямку події розгортаються дуже швидко. Збройні Сили загнали в "котел" головні сили 20-ї загальновійськової армії ЗС Росії у районі Лиман-Ямпіль і накрили його "кришкою".

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...