"Ну що ти, п**арас": Ведучий телеканалу "Рада" обматюкав нардепа від ОПЗЖ після ефіру (відео)

Олександр Качний. Фото: НВ.

Ведучий телеканалу "Рада" Сергій Іванов після ефіру з нардепом від ОПЗЖ Олександром Качним обматюкав колишнього "регіонала" і назвав його "істотою", інформують Патріоти України.

"Знаєте, друзі, одна з найголовніших претензій до Порошенка, це тому що оці всі сталіно-лєновичі, які дарували Януковичу десятками гектарів елітні землі, навіть не отримали кримінальних справ. Це був дуже напружений ефір. І мені було дуже важко вафлити цю істоту, не використовуючи ті слова, на які він заслуговує.

Але в принципі якщо він раптом хоче прийти на "Ісландію" (телеканал, де також працює Іванов. - ред.), то я думаю, що розмова буде починатися з ним: "Ну що ти, п**арас", - сказав телеведучий.

Ефір відбувався у четвер ввечері, 23 грудня.

Увага! Ненормативна лексика!

Росія планує до 9 травня завершити перегрупування та розгортання військ: Машовець пояснив, що це означає

середа, 1 травень 2024, 10:49

Окрім цього, експерт зауважує, продовжується розпочате нещодавно переміщення ряду частин та підрозділів зі складу 76-ї десантно-штурмової дивізії із смуги дії УВ "Днєпр" (Оріхівський напрямок) у смугу дії УВ "Запад" (або у смугу дії УВ "Юг", Краматорсь...

Ракетні тривоги і не лише: Українців попередили про російські провокації на Великдень

середа, 1 травень 2024, 10:38

Українців застерегли від провокацій в інфополі та посилення релігійних конфліктів у період Великодніх свят. Росія докладатиме максимальних зусиль задля посилення напруженості в українському суспільстві та запускатиме провокативні фейки. передають Патрі...