Нудьгував на пенсії та приїхав вбивати за гроші: В Україні "демілітаризували" прокурора з РФ

Українські воїни ліквідували екс-слідчого РФ з особливо важливих справ Сергія Краснікова. Окупант сумував на пенсії, тому поїхав воювати в Україну як найманець. Про це повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штірліц у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

За його даними, Красніков до виходу на пенсію був співробітником Центрального апарату слідчого комітету РФ і дослужився до звання полковника юстиції.

"Полковнику юстиції Красникову Сергію було нудно на пенсії, і він вирішив поїхати найманцем до України. Де і був офіційно денацифікований та демілітаризований", - зазначив Штірліц.

Литва готова відправити війська до України, але є нюанс

середа, 8 травень 2024, 14:56

Литва готова відправити свої війська до України із навчальною місією, але Київ поки що не звертався з відповідним проханням. Про це прем'єрка Литви Інгріда Шимоніте розповіла виданнню Financial Times. Шимоніте повідомила, що у неї вже є дозвіл від парл...

Виписали квитки на концерт Кобзона: Прикордонники масовано атакували піхоту РФ біля Соледару (відео)

середа, 8 травень 2024, 14:39

Прикордонники нищать окупантів на Соледарському напрямку. Зокрема, вдалось нанести комбінований удар по піхоті РФ на цій ділянці. Так, прикордонники-аеророзвідники бригади "Помста" виявили переміщення піхоти на Соледарському напрямку. "За наданими коор...