"Ни о каком прекращении стрельбы и мысли нет. Они наращивают силы": Донік розповів про активність НЗФ на Донбасі

Попри усі розмови влади про "розведення сил та мир", ситуація складається на передовій досить тривожна.

Роман Донік. Фото: соцмережі.

Український волонтер Роман Донік повідомив про тривожну ситуацію на передовій на Донбасі. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі, передають Патріоти України.
Так, Донік уточнив: «А тем временем на Светлодарку зашли „сомалийцы“. Помните такое подразделение, которым командовал Гиви? Они всегда появлялись там, где должно быть обострение. Нет, не для усиления на время нашей ротации, а сели на позиции».

Волонтер додав, що лякаюча ситуація складається і на Луганщині: «В Луганской области, вся техника НВФ отведена с полигонов в глубь и создается группировка для выхода в район Крымского. Нет, линию фронта они не прорвут. Ни там, ни здесь. Но явно готовят какую-то гадость. И ни о каком отведении и прекращении стрельбы и мысли нет. Они наращивают силы».


Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...