"Никакой революции нет": Скандальний "Слуга народу" Шевченко подався до Мінську і в захваті від побаченого

Обожнювач Лукашенко шкодує, що його друг-телеведучий з каналу Мураєва залишився в Києві "крошить укроп"

Депутат правлячої партії "Слуга народу" та українофоб Євген Шевченко вирушив до Білорусі, результати вибори в якій Україна не визнає, і захоплюється якістю доріг і красою міста і городян.

"Я в Мінську. Змагарів ("борців" по-білоруськи. - Ред.) на вулицях Мінська так і не знайшов. Дуже гарне європейське місто. Прекрасні люди і чудові дороги", - написав Шевченко в Telegram.

Депутат Зеленчького також пошкодував, що з ним немає його друга Максима Назарова - ведучого телеканалу "Наш", який належить ексдепутату ОПЗЖ Євгену Мураєву.

Шевченко не вперше захоплюється Білоруссю. На початку серпня він вітав Олександра Лукашенка, який захопив владу в цій країні, з "перемогою" на виборах. Пізніше - заявляв, що білоруси виходять на протести, бо їм "нудно", і просив їх "пробачити Батьку за його гріхи і злочини".

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...