"Никаких увольнений!": Радник Авакова Антон Геращенко закликав губернаторів не підкорятись чинному президенту України

Неродний обранець відкрито заявляє, що Порошенко порушує закон. При цьому народний обранець нахвалював Арсена Авакова "главную гарантию Конституции", не більше, не менше

Президент Петро Порошенко не задоволений результатами голосування в першому турі виборів і збирається перед другим туром залякати і звільнити деяких голів ОДА. Про це заявив народний депутат, член колегії МВС Антон Геращенко в інтерв'ю Politeka, зазначають Патріоти України.

Таким чином нардеп "Народного Фронту" по квоті Арсена Авакова відреагував на відставку голови Одеської ОДА Максима Степанова.
«После оглашения результатов первого тура команда президента увидела, что результаты по южным и восточным областям — просто ужасающие для президента. В некоторых областях он набирал 6-7%. По моей информации, Администрацией президента некоторым губернаторам было предложено подать в отставку. Некоторые согласились, но другие отказались», - сказав він.
Геращенко нагадав, що в Конституції результати виборів ніяк не пов'язані з можливістю усунення місцевих керівників від посад.
В Одеській області, стверджує Геращенко, за розрахунками АП, повинно було бути приблизно 21% за Порошенко. Однак результат виявився нижче, тому Степанову було запропоновано покинути посаду. Він вважає, що ті губернатори, які зараз відмовляться подавати у відставку, вчинять правильно.
«Ваша задача — выполнять закон и Конституцию, которые говорят, что вы руководите и направляете работу государственных органов власти не на выборы, а ради интересов жителей тех областей, в которых вы руководите временно. Поэтому не идите на провокации, не поддавайтесь на давление, не уходите в отставку по требованию того, что у вас маленький процент набрал Петр Порошенко», - резюмував він.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...