"Нині ситуація в Ірані досить складна": Згурець оцінив ризики передачі Росії іранських балістичних ракет

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець вважає, що передача Іраном балістичних ракет підпаде під залаштунковий політичний тиск, і ймовірність постачання у РФ є невеликою. Про це він сказав у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Bloomberg повідомляє, що Іран планує передати Росії низку балістичних ракет із дальністю до 700 кілометрів. Ця інформація вже згадувалася минулого року. Хоча такі ризики існують, вони дещо перебільшені. Нині ситуація в Ірані досить складна", - зауважив Згурець.

За словами директора інформаційно-консалтингової компанії Defense Express, іранське керівництво намагалося запланувати удари по Ізраїлю, що викликало потужний міжнародний тиск на Тегеран.

"Вважаю, що передача Іраном балістичних ракет Росії підпаде під залаштунковий політичний тиск, і ймовірність постачання є невеликою. Проте ризики залишаються. Зараз Іран постачає Росії безпілотники типу "Шахед". Тому питання посилення ППО залишається важливим у співпраці з міжнародними партнерами", - наголосив Згурець.

США можуть надати Україні далекобійні ракети? У Пентагоні пояснили свою позицію

четвер, 5 вересень 2024, 0:30

Політика США щодо обмежень на використання наданої ними зброї для ударів углиб російської території залишається незмінною. Про це на брифінгу у вівторок, 3 вересня, повідомив речник Пентагону, бригадний генерал Патрик Райдер, передають Патріоти України...

Стежив за будинком наміченої жертви за наказом ФСБ: ЗМІ назвали особу екснардепа, який готував замах на Гордона

середа, 4 вересень 2024, 23:25

До замаху на українського телеведучого Дмитра Гордона може бути причетним колишній народний депутат VII скликання від "Партії регіонів" Віталій Грушевський. Згідно з даними розслідування, група, до якої він, як підозрюють, входив, окрім замаху, готувал...