Нищити окупантів: Азербайджан завдав смертельних ударів по командному пункту і бойовій техніці Вірменії (відео)


Незважаючи на оголошене гуманітарне перемир'я, між Азербайджаном і Вірменією тривають військові дії за Нагірний Карабах. Президент Азербайджану заявив про взяття під контроль збройними силами країни ряду населених пунктів. Про це повідомляється в Telegram-каналі Збройних сил Азербайджану, передають Патріоти України.

Зокрема, за словами Ільхама Алієва, збройні сили взяли під контроль населені пункти Зіланлі, Кюрд Махризли, Муганли, Алагуршаг в Губадлінському районі; Доланар і Буньядли в Ходжавендському районі; Даг Тумас, Нусус, Хелефлі, Мінбашили, Вейсаллі в Джебраїльському районі; Ванадлі і Мірзагасанлі в Зангіланському районі. Крім того повідомляється про знищення добровольчих загонів і бойової техніки збройних сил Вірменії на Ходжавендському і Фізулінському напрямках фронту.

Також з'явилося відео авіаударів, в результаті яких були знищені артилерійські підрозділи і командний пункт військ Вірменії.

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...