Ниточка тягнулася до Харкова: СБУ попередила замовне вбивство у Грузії (фото)

Злочинці діяли за вказівкою ватажків одного з грузинських злочинних угруповань, які планували "усунути" двох своїх грузинських конкурентів.

СБУ попередила замовне вбивство у Грузії. Фото: ssu.gov.ua.

Українські правоохоронці у ході спільної спецоперації з колегами з Грузії попередили подвійне замовне вбивство на території закавказької країни, передають Патріоти України.

Як повідомляється на сайті пресс-служби Служби безпеки України, правоохоронці встановили, що організаторами злочину є троє представників кримінальних кіл з України та Грузії. Вони діяли за вказівкою ватажків одного з грузинських злочинних угруповань, які планували "усунути" двох своїх грузинських конкурентів.

"Через українського спільника замовники підшукали "кілера", який погодився виконати завдання за 20 тисяч доларів США. Вбивці було передано інформацію, зокрема фото та відеоматеріали, особисті дані потенційних жертв, додатково оплачений переліт до Тбілісі та організовано зустріч з грузинськими фігурантами справи", – йдеться у повідомленні.

"На території Грузії під час контрольованих правоохоронцями зустрічей один із організаторів замовлення передав "кілеру" 4 тисячі доларів США авансу, автомат та вибухівку для здійснення злочину", – йдеться у повідомленні.

Крім того, правоохоронці затримали у Харкові представника кримінальних кіл з України, задіяного в організації цього вбивства. Також затримали двох місцевих мешканців – організаторів замовлення. Усім підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Хочуть викликати паніку: Росіяни розганяють у ТikТok фейк про нібито підготовку наступу на Харків та Суми

середа, 24 квітень 2024, 14:56

Російські пропагандисти розганяють черговий фейк у соціальних мережах. Росіяни намагаються налякати українців нібито підготовкою до наступу на Харків та Суми, передають Патріоти України з посиланням на Центр протидії дезінформації у Telegram. Пропаганд...

Є особливий інтерес: Чеченська Республіка посилює співпрацю з Іраном, - ISW

середа, 24 квітень 2024, 14:52

Чеченська Республіка намагається поглибити зв'язки з Іраном на тлі інтенсифікації двосторонньої співпраці між Росією та Іраном у сфері безпеки. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. Депутат Де...